Frakt 99:-

Fraktfritt. över 995:- 

Välkommen till nya kontorslosningen.se

Vi hoppas att ni ska få en ännu bättre shoppingupplevelse från och med nu!

Av Hanna Ehrnlund Westerdahl

Välkommen! 

Vi har länge jobbat med en ny shop för att skapa en så bra upplevelse som möjligt för användaren. Vår service och vårt utbud är detsamma som innan, vissa nya produkter har dock tillkommit.

Denna sidan kommer framöver att uppdateras med tips och nyheter. Inläggen kan handla om nya produkter, tips till arbetsplatsen eller något annat kul.

Vi hoppas som sagt att du ska tycka det är enklare och roligare att handla ditt material till arbetsplatsen hos oss från och med nu!

Snabbguide till menyn

Sökrutan är placerad precis ovanför menyn, där kan du snabbsöka för att enkelt hitta det du söker. Vi har utvecklat funktionen så att det bland annat dyker upp förslag medans du söker.

Under Köpguider, hittar du guider som ska underlätta letandet bland produkter och svara på vanliga frågor som kan dyka upp. 

För att komma direkt till shopen klickar du på knappen produkter. Där kan du välja och vraka bland ca 24 000 produkter till arbetsplatsen. 

Under Hannas kundvård hittar du mer information om Kontorslösningen samt kontaktuppgifter.

För att enkelt hitta rätt patron till skrivaren har vi en bläck & toner guide där du fyller i vad du har för skrivare och modell.

Boxen längst ner till höger är för nuvarande en hemlighet som kommer att uppdateras inom kort.